Hotel opening

F&B manažment

Sortiment a kalkulačné listy

  • sortiment, predajné ceny a kalkulácie jedál
  • sortiment a predajné ceny nealko a alko nápojov, a vín
  • sortiment a predajné ceny tovaru recepcie
  • sortiment a predajné ceny minibarov
  • raňajkový koncept

Dokumenty HACCP  

  • plán HACCP výroby pokrmov zahrňujúci popis výrobku, prúdový diagram, analýzu nebezpečenstva a pracovný protokol
  • kalkulačné listy jedál pripravovaných podľa vlastných receptúr
  • metrologický program pre potravinárske teplomery
  • evidencia dezinsekcie a deratizácie
  • program odpadového hospodárstva vrátane zmlúv na likvidáciu biologického odpadu
  • ďalšie dokumenty podľa potrieb hotelovej prevádzky* 

* presný zoznam dokumentov Vám zašleme na základe špecifikácie Vašej prevádzky.

HM

Hotel opening

Príprava hotelovej prevádzky na otvorenie, nastavenie všetkých finančných, marketingových, technických, personálnych a organizačných procesov je časovo i odborne najnáročnejšou fázou pri rozbehu nového hotela. Osobitnou skupinou úloh je zabezpečenie zákonného legislatívneho rámca, potrebného pre činnosť hotela.

Charakteristickou črtou tejto fázy je zvýšená miera stresu, spôsobená časovými sklzmi. Optimálne z pohľadu rozbehu hotela je angažovanie zodpovedného manažera na dennej báze v čase min. jeden rok pred otvorením hotela. So skracujúcim sa časom osobnej prítomnosti zodpovedného manažera v hoteli sa časť procesov presúva do obdobia po otvorení hotela, čím sa predlžuje jeho nábeh do prevádzkového zisku.

Časť procesov sa môže optimalizovať v priebehu skúšobnej prevádzky, ktorá by mala trvať max. 1 mesiac od otvorenia, v závislosti od veľkosti a typu hotelovej prevádzky.

Vyhľadávanie

Naše služby

Naše skúsenosti a akčný plán vás rozhýbu

Ste pripravení na investíciu a efektívne podnikanie v hotelierstve?

Kontaktujte nás